ERŐS VÁR A MI ISTENÜNK! Szeretettel köszöntünk gyülekezetünk honlapján!

2013. november 2., szombat

Misszió nap volt Bócsán

2013. október 26-án, szép napos időben gyültünk össze, hogy egy kicsit együtt legyünk. Volt vendégünk is, Deák László lelkész testvérünk személyében, aki egyházkerületünk missziói lelkésze. A délután 2-kor kezdődő gyülekezeti délutánunkon a gyermekeknek külön programjuk volt Deák László vezetésével, a felnőttek pedig László Lajos, helyi lelkész áhitata után beszélgethettek, találkozhattak egymással. A szeretetvendégségen tartottunk egy jó ízű virslipartit. :)


Délután 4-től, a bócsai Boróka Általános Iskola tornatermében az idősek napjával egybekötve a kiskőrösi Gospel Sasok kórus koncertjét hallgathattuk meg.




Az igen jó hangulatú koncert után, amilyet még korábban Bócsán nem láttak, meghívtuk a kórus tagjait, hogy legyenek a vendégeink.


Vasárnap, október 27-én mind Tázláron, mind Bócsán Deák László hirdette Isten igéjét, amelynek alapigéje az etióp kincstárnok története volt (ApCsel 8, 26-38).

Ezúton mondunk köszönetet Deák Lászlónak, a kiskőrösi Gospel Sasoknak, és minden kedves testvérünknek, akik részt vettek, és segítettek gyülekezetünknek az alkalom szervezésében! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése